Free zone

Вежби за зголемување на пенисот

Најдобри вежби за зголемување на пенисот
Големината и колку е доволно голем е секогаш сомнеж. Које е нормална должина, дебелина? Ретко ќе чуете маж на глас да се жали на било која димензија од својата „гордост“, дури напротив, како со скромност ќе зборуваат за проблемот поради големина на истиот. Вистината е сосем поинаква – која и да е димензијата, сопственикот се сомнева дали навистина е доволна.
За оние кои сакаат изненадувања, за себе си и другите, предлагаме вежби за зголемување на пенисот.
Вежби за зголемување на пенисот
За почеток треба да се снабдите со доволно лубрикантии трпение. Не очекувајте зголемување за брзо време, но трпението ќе ви се исплати. По завршување на тренингот во рака ќе имате пенис кој ќе ги задоволи сите ваши критериуми, а во глава задоволна суета. Ако предходно не сте го сториле тоа, на вас останува да ги совладате уште техниките за негово успешно користење.
Па да почнеме со вежбите:
Истегнување
Ова е една од наједноставните, но прилично ефикасни вежби. Се состои во истегнување на пенисот до граница на непријатно чувство. Нема потреба да се напомене дека мазохистите ќе имаат поуочливи резултати. Во истегната положба држете го пенис 10 секунди и пуштете го во првобитната положба. Оваа вежба повторете ја 10 пати. Ако сте екстремни или помалку трпеливи, може да користите тег кој ќе го прилепите на пенисот. Не се препорачува тег потежок од 380 гр.
Стискање
После истегнувањето, селдува стискање на пенисот. Пак до граница на непријатност. Стискањето се врши додека главата на пенисто не поцрвени и не потече од доток на крв. Како би избегнале иритација, стискајте нежно. Ова секако ќе ви наликува и на прирачник за мастурбација, затоа нагласуваме дека пенисот МОРА да е во опуштена состојба. Занчи, ви треба и концентрација да не се возбудите, иницирани особено при помислата на неговата нова димензија. Вежбата повторете ја 10 пати.
Молзење на пенисо
Ова е еден од најстарите и најефикасни методи за зголемување на пенисот. Молзењето е токму тоа – молзење! Опфатете го коренот со палецот и показалецот и полека влечете кон главата на пенисот. Пред почнување на вежбите загрејте го пенисот со некоја топла облога, а по завршување лесно протресете го. Вежбајте секој ден по 10 мин. и за две до три недели очекувајте зголемување за два до пет сантиметри.
ОСНОВНО:
Препарати како пумпици, пилули или хируршка интервенција се прв чекор во зголемување на пенисот. Кога станува збор за пилули, важно е да бидат од природни состојки, без хормонски додатоци. Пумпиците се делотворни, но само за кратко. Хируршката интервенција ќе ве израдува со околу 2 см, но треба да се земат предвид сложеноста на самата операција и можните компликации постоперативо.

Напиши коментар