Free zone

Видео: На чудесен начин ја преживеа страшната сообраќајка!

Во една ужасна сообраќајна несреќа која се случила во Русија, еден камионџија чудесно ја избегна смртта.

Со помош на својот инстинкт и снаодливост човекот успеа да се спаси од сигурна смрт.

Судирот бил снимен со камера од автомобилот кој возел позади едниот камион.

http://www.youtube.com/watch?v=pDS3C1dd0ys&feature=player_embedded

Напиши коментар