Free zone

Видео: Секси скриена камера!

Жртвите на оваа скриена камера неможеа да го сокријат своето чудењње. Дојдоа да го видат автомобилот кој бил на продажба, а една секси девојка сосема случајно беше се најде таму.

Кога се отвори багажникот имаше ѓубре насекаде, па нели девојката мораше да го исчисти…

http://www.youtube.com/watch?v=0O6v0ZWum2Y&feature=player_embedded

Напиши коментар