Celebrity

Видеото на JLS за хуманитарни цели!

Британскиот дечко кој на јавноста ѝ е познат како „JLS“ премиерно го прикажа најновиот музички спот за синглот „Proud“.

Парите кои ќе бидат собрани од промоцијата на спотот, во целост ќе бидат донирани во хуманитарни цели и тоа за помош и развој на спортот. Песната е балада, но странските медиуми ги поттикнуваат луѓето да го купуваат синглот, од причина што овој чекор на пејачот е за поддршка.

Што се однесува до видеото, може слободно да се земе како најава за претстојните Олимписки игри во Лондон, ова лето. Снимен е на Вембли стадионот.

Еве како изгледа видеото:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fSaKoPKG5Q0

Напиши коментар