Free zone

Вистински момент за сликање

Е ова се фотографии направени во вистински момент. Така што секоја слика има сосема поинаква приказна од реалната случка, но затоа пак се добри за да ве насмеат. Понегогаш не е потребна фото монтажа за да направите невообичаена и откачена фотографија:

Напиши коментар