Free zone

Волво со греење на дрва

Па со оглед на времево и не е човек да му се чуди на изумов. Швајцарецот Паскал си го пронашол вистинскиот начин да се стопли додека се вози со својот автомобил.

Во своето Волво тој вградил печка на дрва, па сега таа му прави друштво на сувозачкото седиште. Си направил и оџак, па возењето е сосема легално и безопасно, па дури и го поминал техничкиот преглед.

Напиши коментар