Celebrity

Врвната актерска екипа започнува со снимањето на филмот за Никола Тесла

Во ноември ќе започне снимањето за еден од големите умови, Никола Тесла. Овој филм ќе започне да се снима во ноември, а почетокот ќе се снима во Србија. Така што Србија освен актерската екипа ќе ја посети и градоначалникот на Чикаго. Владата на Србија ќе го подржи овој филмски проект, но сега засега не е познато дали оваа поддршка ќе биде финансиска или пак само морална.

Како актери во овој филм ќе ги видиме Кристијан Бејли, Николас Кејџ, Лолита Давидовиќ и Раде Шербеџија.

Познато е дека овој филмски проект ќе чини 50 милиони долари, а веќе поголем дел од средствата се веќе собрани.

Напиши коментар