Free zone

За децата тоа е дозволено:)

Тие се мали, слатки и на нив се им е дозволено. Секој маж би посакал да е дете кога ќе се најде во близина на убава жена. И да го направи недоволеното, ќе му биде простено, а и ќе добие некоја насмевка. Но, ако некој маж го направи истото може да добие само врел шамар 🙂

Напиши коментар