Free zone

За многу ова би било работа од соништата

Ова е една навистина чудна работа, но со сигурност ќе биде посакувана од многумина. Британката Нат Гарвеј лежи во кревет испробува секси играчки, вибратри, долна облека… ги тестира и ги оценува, а за тоа добива годишна плата од 22.600 евра.

До оваа работа дошла сосем случајно, преку оглас на интернет. Веднаш се јавила и ја прифатила работата. Ова е нејзина професија веќе две години.

Таа до сега има пробано над илјада производи меѓу кои се и секакви видови на вибратори, секојдневни реквизити, долна облека.

Напиши коментар