Free zone

За нејзиниот срам дозна цел свет

Британската водителка Хелен Скелтон имаше многу непријатна ситуација и тоа пред Бакингамската палата. Силниот ветар се поигра со нејзиното кратко и лелеаво здолниште, па тоа беше доволна причина ова видео да стане хит на Youtube.  Еве ја можноста и вие да го погледнете тоа:

http://www.youtube.com/watch?v=y-HRWzL1IX4&feature=player_embedded

Напиши коментар