Free zone

Запознајте го најсреќниот човек на светот!

Тој има среќа! За само пола минута избегна сигурна смрт, т.е две ситации. Сé се должеше на неговата среќа и брза реакција. За половина минутка успеа да си ја спаси главата од сигурна смрт. Неверојатно видео кое мора да го погледнете!

Напиши коментар