Celebrity

Завршил во болница заради “Прометеј”

Една сцена од новиот филм на Рид Скот беше премногу за еден млад австралијанец.

Еден тинејџер од Сиднеј доживеал психички напад откако изгледал една језива сцена од филмот “Прометеј”, по што морало веднаш да го однесат во болница.

Спорната сцена ја покажува девојката со тетоважа на змеј која се обидува самата од стомакот да си го извади фетусот на вонземјанинот.

Језивата, крвава сцена предизвикала напад кај момчето кое филмот го гледало во кино.

Напиши коментар