Free zone

Згодни девојки во незгодни ситуации

Мислам дека со ова видео ќе ве загрееме и дека ќе ве расположиме. Има ли нешто подобро од згодни девојки за добар почеток на денот? Погледнете ги најнезгодните ситуации на згодните девојки во изминатата година:

http://www.youtube.com/watch?v=uaCIXcDtv7w&feature=player_embedded

Напиши коментар