After Midnight

Жената што мажите не можат да ја заборават

Нема жена што не би сакала да знае што е она што ќе те направи страсна, посакувана и жена што ги излудува мажите.

Многу од представничките на понежниот пол веќе го знаат одговорот на прашањето – треба да се поседува темперамент, интуиција и желба, треба да сакаш и да умееш да го магепсаш во кревет. Секс експертите нудат три совети:

Првиот совет се однесува на предиграта. Оваа фаза задолжително треба да содржи чувствителни допири родени од страста и вашите емоции. Она што внатрешно го чувствувате изразете го со поглед, со допир, со говор…ова е моментот кога вие како жени треба да ја изразите вашата сензуалност, емоции, женственост и сексапил.

Второ правило – повеќе спонтаност. Неочекуваната изјава на вашата и неговата страст е нешто што дефинитивно пали.

И на крај, бидете различна со него, но без да стигате до крајности. Бидете и нежна и агресивна, понекогаш предложете нови пози. Тоа е како јадењето – едно и исто мени здосадува, но ако се готви вкусно и разновидно, тој ќе се одлучи за семејната трпеза наместо некој нов шик ресторан.

Напиши коментар