Free zone

Женкарите живеат пократко!

На крајот на денот женкарите и заводниците нема да бидеат наградени за многуте авантури, заведувања кои ги имале во текот на денот. Мажите кои се фокусирани на освојување на женските срца многу често забораваат на основните потреби па тоа е проследено со поголем стрес на организмот и резултатот е пократок живот.

Едно истражување направено во универзитетот New South Wales го донел заклучокот дека мажите кои се опседнати со сексуални триумфи умираат помлади. Неверојатно, но тие се толку многу опседнати со тоа што дури некогаш забораваат на храна. За жал таквите луѓе умираат порано, велат од универзитетот.

Да заклучиме на крајот, вреди ли да се жртвува сопствениот живот за да се има поголем број на сексуални триумфи?

Напиши коментар