After Midnight

Женското либидо е највисоко во сабота!

Најновите британски истражувања покажаа дека женското либидо е највисоко во сабота околу 23 часот.

Иако поголемиот број од луѓето се задоволни со својот секусален живот, сепак оние кои не го имаат ова задоволство вината ја препишуваат на хаотичното работно време. Според ова истражување британките се најзадоволни од сексуалниот живот, а жените од Ирска се најнезадоволни.

После долгогодишно истражување откриено дека најдобар ден за секс е сабота. Научниците тврдат дека во тој ден доаѓа до изедначување на нивото на корѕизол во телото, а тоа е причина да се стимулира производството на хормоните задолжени за сексуалноста. Исто така се покажало дека и кај мажите се случува истото. Затоа искористете ја паметно саботата.

Напиши коментар