After Midnight

Знаци кои ќе ти покажат дека те сака

Што е тоа што ќе ти покаже дали тој е луд по тебе? Ако те опсипува со подароци? Штом покаже љубомора ако погледнеш друг? Всушност ништо од ова…

Ако сакаме да сме сигурни и дека не сме во заблуда кога си претставуваме заедничка иднина со тој маж, подобро е да обрнеме внимание на малите нешта што ги прави тој за нас, а не на големите демонстративни романтични гестови.

Еве кои се десетте сигурни знаци по кои ќе знаеш дека ја смета вашата врска за сериознa:

Мил е со твоите пријатели. Секој маж кој се обидува да ги придобие пријателите на жената до себе, сака да ја направи среќна и да биде со неа секогаш кога може.

Кога кажал дека ќе дојде во 20h никогаш не касни повеќе од неколку минути. Со ова тој ти покажува дека на него можеш да рачунаш.

Го слуша секој твој збор. Тој навистина слуша! Тоа станува јасно по искрената насмевка на неговото лице штом кажеме нешто забавно, или по тоа што го споделува своето мислење на дадена тема или споделува свои слични ситуации.

Неговите пријатели знаат се за тебе.  Не дека тие го распрашувале – едноставно тој маж не може да престане да зборува за тебе!

Ако еден маж навистина сака сериозна врска со една жена, тој се обидува да научи се за неа – да открие се што таа сака или не сака.

Ти дава клуч од неговиот стан. Овој гест не само што вели „имам доверба“ но и покажува дека мажот е сигурен дека ќе бидете заедно долго време.

Често пати се јавува без конкретна причина. Едноставно сака да ти го слушне гласот…

После секс сака да се гушкате и да си зборувате.

За речиси секое свое решение – од тоа која кошула да ја облече до тоа каква кола да си купи, тој сака да го слушне твоето мислење.

Тој прв инсистира на верност…

2 Коментари

  1. I sto e najvazno: se grizi za tebe….ti veli: obleci se potoplo da ne ti studi, bidejki znae deka rano izleguvas od doma a nadvor e ladno….Ako nekoj se grizi za tebe, a ne e samo romanticen – toj toa go pravi zaradi toa sto te saka….

Напиши коментар