After Midnight

Знаци кои покажуваат дека тој ужива во сексот со вас

Фокусирајте се на она што тој го прави во кревет, прочитајте ги знаците и дознајте дали тој навистина ужива во сексот со вас.

Ако рацете после сексот се на вас, а не кај него значи дека му било убаво. После сексот сака да продолжите со галење и споделување на нежни моменти. Ако рацете ги има ставено покрај своето тело, или под глава… тоа не е така добар знак.

Слушајте ги криците кои ги испушта. Ако тие се возбудени и се погласни и погласни, воздухот тешко поминува низ грлото, тоа е она што покажува дека тој навистина ужива.

Кога телото го приближува до вашето ќе ја почувствувате возбудата, тоа е повик на див секс. А ако само лежи и чека на вас, тоа покажува дека нема возбуда која го тера да направи и тој нешто за вас.

И она што е дефинитивен и голем показател дека му било убаво со вас, е ако повторно сака да имате секс. Мажите не се враќаат онаму каде што не им е убаво.

 

Напиши коментар