After Midnight

Знаете ли како се однесува вљубениот маж?

Тој ти вели „Те сакам“ секој божји ден. Кога си разочарана тој навистина се интересира зошто. Кога и да се скарате тој прв ти се извинува. Тој ви прави комплименти постојано. Ви ја покажува својата ранлива страна, за која никој освен вас не знае. Тој ги помни сите ваши омилени песни и филмови. Кога некој се однесува грубо со вас, тој ќе застане пред вас и ќе ве заштити. Тој никогаш нема да ви вика или пак да ве навреди.  Кога готвите за него, тој се ќе изеде и ќе каже дека било прекрасно. Тој е спремен да го гледа „Секот и градот“ со вас, дури и да го мрази тој филм. Кога сте љубоморна, тој е готов да посвети време за да ве разубеди. Дури и кога е уморен, тој ќе најде време да ве ислуша. Кога ќе му кажете дека сакате да излезете со пријателките, тој ќе ве разбере. Тој секогаш ќе се однесува со респект дури и по време на спорови. Тој е спремен да направи се, само вие да сте среќна…Проверете и вие дали сте имале среќа да бидете вака сакана од мажот до себе?

Напиши коментар