← НАЗАД НА БОЗА

Зошто е подобро да бидете сингл во пролет?

Зошто е подобро да бидете сингл во пролет?
928 Читања

Обично пролетта за семта за време кога најмногу се вљубуваме. Тогаш како да се будиме од зимскиот сон и стануваме поактивни, па дури и во љубовта. Во пролет се чувствуваме привлечно, среќни сме, насмевката едноставно се појавува на нашето лице кога ќе го видиме сонцето надвор. Но, ако немате партнер тоа не значи дека не може да уживате и вие. Всушност сингл статусот има и свои предности:

Слободно излезете и прошетајте. Уживајте во флертот без обврски. Качете ја самодовербата до максимум.

Излезете со своите пријателки ипријатели. Уживајте во слободното време забавувајќи се. Има време за нежни прегратки и часови поминати во затворен простор.

Заборавете на секси долна облека. Уживајте во удобноста на практичносто. Нели заслужуваме малку простор за себе и за своите потреби.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk