← НАЗАД НА БОЗА

Утринскиот секс задолжителен за мажите!!!

Утринскиот секс задолжителен за мажите!!!
1276 Читања

Кој го практикува старомодниот начин на утринска гимнастика? Тој тип на вежби е оддамна out. Сите мускули може да ги истегнете, а при тоа да уживате и одлично да се расоните со утрински секс.

На секој од нас му е јасно колку е важна утринската гимнастика, појадокот. Но, пред да посегнете по јадењето почестете се со еден утрински секс.

Тоа топло го препорачаа научниците затоа што открија дека: со утринксиот секс се намалува ризикот од мозочен удар за 50%, се намалуваат секојдневните главоболки, го јакне имунитетот.  Освен тоа утринскиот секс ја зголемува мозочната активност.

Овие полезни ефекти се многу поизразени кај мажите, па затоа не заборавајте што треба да правите секое утро:) Така и жената до вас ќе биде многу посреќна и ќе немате главоболки со неа.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk