After Midnight

Зошто мажите изневеруваат?

Ниедна жена не сака неверство.

Повеќето не можат да поминат преку неверството… Но дали се свесни кои се основните причини да бидат изневерени од партнерот?

Едноставно и јасно…

Сакал да кидне од реалноста.

Несакајќи бил запален.

Не можел да се контролира.

Нејќе моногамија.

Не е заљубен во вас.

Бил пијан.

Зависник од секс.

Морал да го осети чувството како е да се изневерува.

Не е задоволен од она што го добива од вас.

Се чувствува осамен.

Пумпање на егото ( машкоста).

Желба за сексуално експериментирање.

Бара изговор за да ве остави.

И најважно…

Можеби е глупав!!!

1 Коментар

Напиши коментар