After Midnight

Колку точно секс им е потребен на мажите?

Колку често мажите треба да имаат секс? Ако ги прашате нив – постојано. Точната бројка зависи од темпераментот на секој поединец, но научниците утврдиле колку е минимумот. Барем 3 пати неделно! Дами, добро запомнете го ова пред да си измислите главоболки или болки во стомакот.

Ако падне под минимумот станува опасно! Господата го зголемуваат ризикот од рак на простата, висок крвен притисок, нервни заболувања, срцеви заболувања и мозочен аневризам! Според експертите изневерите понекогаш можат да се толкуваат и како инстикт за самоодржување. Демек нема секс дома, ќе си го барам надвор, бидејќи последиците може да бидат фатални за мене.

Па девојки, ако сакате здрав и верен маж, ќе треба да го задоволите барем 3 пати неделно.

Напиши коментар