After Midnight

15 реченици на мажите кои жените ги вадат од такт!

Нема сомнение во тоа дека ние нашите партнери и партнерки искрено ги сакаме, но понекогаш и најдобриот маж може да ја погоди слабата точка кај својата поубава половина.

Ова се некои од речениците кои знаат да го расипат расположението кај жената, а дел се од фондот на реченици кои ги користи секој маж.

–          Мислам дека си се здебелила…

–          Добро, добро, ајде не ме дави!

–          Таа ми е само пријателка!

–          Мајка ми знае тоа подобро да го направи…

–          Такава ли мислиш да излезеш надвор?!

–          Е што да правам? Таков сум и готово!

–          Ти секогаш правиш проблеми и таму каде што ги нема!

–          Еј, не можам сега, ме мрзи…

–          Тоа беше само секс! Ништо не значеше.

–          Немој да ме бараш, јас ќе ти се јавам…

–          Ми се допаѓаш ти мене… но само како пријателка.

–          Знам дека тебаше вечерва да излеземе, но финале во фудбал е,па…

–          Ти си најубавата девојка која сум ја запознал!

Напиши коментар