Celebrity

3Д филмот за Металика наскоро

3Д проектот Metallica – Through The Never, ќе се појави на големото платно на 9 август оваа година. Од извори дознаваме дека лентата ќе биде необичен хибрид помеѓу концертен филм и уметничка творба.

Металика изјавија уште во јануари 2012 година дека работат на 3Д проект но не открија многу детали. Сценарист и режисер е Nimrod Antal.

„Ним и бандата направија филм кој навистина го уловил духот на Металика и нивните милиони фанови,“ изјави Bob Berney, претседател на дистрибутерската компанија Picturehouse.

 

Напиши коментар