Free zone

АЈФОН ВРЕДЕН 15,4 МИЛИОНИ ДОЛАРИ!

Во кутија од чисто злато, декориран со 600 бели дијаманти и со еден огромен 26 каратен дијамант на местото на home копчето, со екран од сафир, ова е воедно и најубавиот смартфон што некогаш е произведен.

Ваквите телефони се изработуваат специјано за финансиската елита на кои им е важно да покажат колку пари имаат!

 

Foto: stuarthughes.com

Foto: stuarthughes.com

 

Напиши коментар