Celebrity

Бијонсе и Лејди Гага со нов заеднички сингл

Бијонсе и Лејди Гага спремаат нов заеднички сингл кој најверојатно ќе биде представен за прв пат на еден од најголемите настани зад Океанот – односно турнирот по американски фудбал што ќе се одржи во месец фебруари.

Новата колаборација на двете ѕвезди беше навестена уште во видеото на нивниот заеднички хит од 2010 година насловен како Telephone кој заврши со зборовите To be Continued…

 

Напиши коментар