Celebrity

Бијонсе со нов сингл

Обожавателите на Бијонсе долго чекаа и на крајот дочекаа!! Новиот сингл излезе и веќе предизвика контроверзи!

Бијонсе е една многу зафатена мајка! Најави турнеа, нов албум, а сега на својата службена страна објави и нов сингл “Bow Down/I Been On”- со своја фотографија кога била малечка, додека во позадина стојат сите нејзини трофеи и награди.

Напиши коментар