After Midnight

Блондинките – голема слабост на мажите

 

Истражувањето покажува, дека русите жени полесно го освојуваат срцето на посилниот пол.

Многу често мажите се поигруваат со умот на блондинките, но ако ја оставиме шегата на страна, 76 проценти од мажите ги претпочитаат русите дами.

Најдобрата комбинација е руса, кадрава коса. Генетички кожата на блондинките е по мека и еластична, но сепак “за секој воз си има патници”. Истражувањата покажуваат, дека 38 проценти од мажите паѓаат на бринети.

 

Напиши коментар