Celebrity

Црна Гора ја представи песната за Евросонг

Црна Гора ја представи композицијата “Игранка”, со која групата “Who See” заедно со пеачката Нина Жижиќ, ќе ја представуваат земјата на овогодинешниот Евросонг.

Напиши коментар