Free zone

Дремка врз женски задник

Или за новата услуга во еден  јапонски бордел!

Во Јапонија човек може да налета на што ли не. Особено ако е клиент на јапонските јавни куќи. Е овој локал за кој станува збор овде не е точно јавна куќа, но нешто многу слично би рекле.

Ова е место каде мажите можат да добијат не секс, туку гушкање, држење за раце, спиење со девојката, галење, плескање и сл.

И најновата услуга на локалот е дремка врз женски задник, односно женскиот задник е во улога на мека перница. Меѓутоа ова е доста скапичко и не се многу мажите што можат да си дозволат да му удрат еден квалитетен сон таму бидејќи услугата чини 11 долари за минута. Освен тоа спиењето со лицето надолу е задолжително.

Искрено кажано не знаеме кој би сакал да спие врз задник, па макар бил и женски и добро оформен, со носот наврен во него, но има секакви лудаци.

И ако сакате да ви биде уште по перверзно, гледајте го видеото!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MgioVDBVPjg#!

 

Напиши коментар