Celebrity

Џастин Тимбелејк објави романтичен спот за песната “Mirrors”

Џастин Тимберлејк го издаде спотот за својата втора песна од новиот албум.

Станува збор за романтичен спот за песната “Mirrors”, за кој многумина мислат дека е посветен на неговата животна сопатничка и сопруга, Џесика Бил. Меѓутоа Џастин овој спот го посветил на неговите починати баба и дедо, а приказната ја прати нивната љубовна приказна од младоста до староста.

Вилијам и Сејди биле во брак 63 години.

Напиши коментар