Celebrity

Еве го и видеото на Лејди Гага

Лејди Гага ја представи новата песна “Applause” една недела пред очекуваниот датум. Песната веќе се врти на радиостаниците, а еве го и официјалното видео.

1 Коментар

Напиши коментар