Free zone

Еве како рапува симпатичната Сандра Булок

Овој пат Сандра не ги потенцираше само нејзините прекрасни нозе, туку ни откри уште еден нејзин скриен талент.

Глумицата се подсети на средношколските денови, кога учела како да рапува со цел да го привлече вниманието на својата симпатија на некоја журка, па  во шоуто на Џонатан Рос испеа дел од рап песна.

Сандра иако се изненади од барањето на Џонатан, одлично се снајде во рапувањето, песната ја знаеше од збор до збор, а кога заврши публиката ја награди со огромен аплауз.

Напиши коментар