After Midnight

Еве со какви жени мажите сакаат врска

СЛАТКА ГОСПОЃИЦА

Таа е секогаш позитивна, слатка, задоволна од животот и право уживање е да се биде во нејзино друштво. Нема ни трошка зло во себе и секогаш е на располагање.

ГОСПОЃИЦА РАМНОПРАВНОСТ

Таа е феминистка, но не ги мрaзи мажите. Напротив, ги сака и ги почитува и многу добро се сложува со нив. Паметна е, забавна и отворена за многу нови искуства. Верува во партнерската рамноправност и не се однесува како слабо и незаштитено девојче.

СЕКСИ ГОСПОЃИЦА

Таа ги сака мажите и сака секс. Не е промискуитетна и не го користи сексот како манипулација, туку едноставно ужива во него и тоа на неа се гледа бидејќи зрачи со сексипил. Женитe баш не ги сакаат, но затоа мажите губат глава по нив. Врската со нив е право уживање.

НАЈДОБРА ПРИЈАТЕЛКА

Таа е брза, секогаш е тука за својот партнер, можат да разговараат за се, имаат заеднички интереси. Тие се сигурно пристаниште за за своите партнери и затоа мажите ги чуваат како злато.

ДИРЕКНА

Таа е жена која знае што сака и не се плаши тоа јасно да го покаже. Јака е и нема проблем со тоа да превземе иницијатива и прва да го покани партнерот да излезат. На нив им одговараат зрели мажи кои знаат со јаки жени. Оние кој тоа го можат, имаат прекрасна партнерка и прекрасна врска.

НЕЗАВИСНА

Таа е храбра, паметна, јака и способна. Има организиран живот и не и треба маж да ја усреќи и да и го исполнува слободното време. Таа е во вистинска смисла партнер, бидејќи не е очајна за мажот. Некои мажи им се плашат, но силно грешат, бидејќи се според некои работи, скоро идеални.

Напиши коментар