Free zone

Голи манекенки во акција: Спот кој е подобро да го гледате, отколку да го слушате!

Америчкиот пеач Robin Tike привлече огромно внимание со провокативниот видео спот за песната “Blurred Lines”.

РАЈ ЗА ОЧИТЕ! Песната најверојатно нема да ја паметите долго, но затоа видеото во кое се појавуваат три голи манекенки со сигурност ќе го погледнете неколку пати.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yekOCpdc6Hc#!

Напиши коментар