Celebrity

Harlem Shake ќе го надмине Gangnam style

Оргиналното Harlem Shake видео е качено на You Tube  на 2 фебруари, а веќе има над 5 милиони прегледи. За помалку од 20 дена во мрежата се појавија најразлични варијанти на мега популарното парче, а ние ќе ви ги претставиме најинтересните:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IqZyDPCyxTM

 

Напиши коментар