After Midnight

И повторно за димензиите на „машката гордост“

Стариот спор речеси колку и самата земја на тема „Важна ли е големината?“ веќе си има научно објаснување.

Се покажа дека големите димензии на машкиот член се предпочитани од дами кои немаат никакви проблеми со честото достигнување до оргазам.

Со помош на истражување се докажало дека жените кои секогаш се стремат кон оргазам и го добиваат се склони да ја споделуваат максимата – колку поголем, толку подобро.

Тоа може да се должи на способноста на големиот пенис да ја стимулира вагината по целата нејзина должина и ширина и да стимулира маточен оргазам.

Но колку и да се коментира за големината на машкото достоинство, нема како да не се спомне и важноста на големината на вагината.

Дури сексуалната библија Кама Сутра опишува три различни големини на пенисот и три различни големини на вагината. Но забележете, никаде не се спомнува која е идеалната комбинација, зошто во сексот има многу поважни аспекти од големината.

За 30% од жените многу поважна е дебелината на пенисот од должината.  Има жени кои свршуваат многу лесно само со стимулирање на клиторисот и за нив големината на пенисот не игра никаква улога. И за жените кои го сакаат аналниот секс, средниот или малиот пенис е подобриот избор.

Напиши коментар