Celebrity

Inna – Shining star

Ова не е официјалното видео за песната на Inna која се наоѓа на нејзиниот нов албум, “Party Never Ends”, но пеачката очигледно го сметала за доволно добро да го објави на својата званична YouTube страница.

Проверете зошто!

Напиши коментар