Free zone

Извини што рече, колкав ти е?

Па им здосадивме веќе и на бога и на луѓето. Те мене ми е 22, те мојот е поголем…Мојот во ладна вода е 24…Не знам што ми е денес. Не сум спремен. Може ли утре да одговарам? Зборувам секако за машкиот љубовен мускул.

Веројатно некои паметни девојки се досетиле и направиле оргинален презерватив кој ќе ги реши еднаш за секогаш ваквите дијалози. Ајде да ве видиме сега сите вас што тврдите дека имате патка над 20 сантиметри. Ооо, нема никој? Како вака наеднаш?

 

Напиши коментар