Celebrity

Јелена Томашевиќ ја промовираше својата нова песна “Mеланхолија”

Српската пеачка Јелена Томашевиќ вчера ја представи својата нова песна, за која веќе можат да се слушнат коментари дека ќе биде нејзин најголем хит. Песната ја напишал познатиот шпански текстописец Рафаел Артесеро, со кого Јелена соработува од нејзиното учество на Евровизија. Аранжманот е на Алек Алексов, додека текстот е дело на Лилјана Јорговановиќ.

Напиши коментар