Free zone

Како без да изговорите ниту еден збор да освоите девојка?

Неколку момчиња од скриена камера која ќе ви пренесеме пробале да ги добијат телефонските броеви од  девојки без да кажат ниту еден збор. Дали им пошло од рака? Секако дека да!

Напиши коментар