Free zone

Како се поставува кондом? Инструкции од стјуардеса

Сите знаеме како убавите и мили стјуардеси помагаат за се со што можат за патниците во авионот. Не пречекуваат, даваат инструкции, ни носат храна и пијалоци, не испраќаат со насмевка и сите се секси.

А замислете си како една од нив наместо да ви објаснува каде се излезите за време на криза, почне да ви објаснува како се поставува презерватив со помош на вибратор?

Во видеото што ќе го гледате Дурекс  си прави реклама и истовремено јака шега со патниците во авионот. Реакциите на патниците се многу интересни. Некои зјапаат како удрени, други покриваат очи од срам, една дама си ги гризе усните…убаво е на крај што сите ја сваќаат шегата и ја прифаќаат со смеење.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mhdE53aX-2Q

Напиши коментар