After Midnight

Какви сте во сексот според вашето омилено овошје

Вашето омилено овошје издава какви сте во кревет. Ако сакате да дознаете со што може да ве изненади вашиот нов партнер, прашајте го какво овошје сака да јаде и ќе дознаете многу за неговите вештини во кревет.

Какви сте во сексот, ако сакате ананас

Ананасот е еден од најпосакуваните овошја од луѓето кои се апсолутни егоисти во кревет. Тие сакаат се само за себе и не се подготвени да направат што и да е, за да го израдуваат партнерот. Таквите луѓе често остануваат мистерија за партнерот.

Какви сте восексот, ако сакате грозје

Грозјето е најпосакувано од луѓето кои се склони кон експерименти. Тие нема да ви откажат, ако им понудите повеќе отворени пози или други и ако заговарате за зголемување на бројот на партнерите во спалната соба.

Какви сте во сексот ако сакате банани

Бананите се омилени за луѓето кои се романтичари и ќе ги претворат часовите во спалната соба во незаборавно искуство. Тие се обожаватели на долгата љубовна игра и можат со часови да го одложуваат моментот на целосно физичко спојување, за да ја направат желбата на партнерот уште поголема.

Какви сте во сексот, ако сакате праски

Праските се омилени на мајсторите во областа на сексуалното задоволство. Тоа се луѓе кои можат да направат насладување, кое долго време не се заборава. За нив е многу важно да знаат дека се покажале како вистински мајстори во кревет.

Какви сте во сексот, ако сакате смокви

Смоквите им се омилени на луѓето кои се опседнати со темата за сексот. Тие можат да зборуваат со часови за тоа што правеле или ќе направат во креветот и сакаат да ги помуинуваат викендите, затворени во спалната соба со партнерот.

Какви сте во сексот, ако сакате јаболка

Ова овошје го претпочитаат луѓето кои нема да ве изненадат со особени напори од нивна страна во спалната соба. Понекогаш тоа се должи на неподготвеност, а понекогаш – на недостаток на доволно вештини. Од вас зависи што може да ви покаже новиот партнер.

Какви сте во сексот, ако сакате лубеница

Лубеницата е за луѓето, за кои сексот е едно од најголемите задоволства во животот. Тие се сензуални, романтични се кога треба да бидат и сакаат како нежни допири, така и малку груб секс.

Какви сте во сексот, ако сакате цреши

Црешите им се омилени на оние кои претпочитаат флерт пред сексот. Тие можат да ве остават во заблуда дека ќе можете да уживате во нивните неверојатни вештини во спалната соба, но потоа ќе се покаже дека очекувањата се разминуваат со реалноста.

Напиши коментар