Celebrity

Кели Роланд со нов спот за песната “Kisses Down Low”

Кели Роланд го објавила својот нов спот, и тоа за својата последна песна “Kisses Down Low”!

–          Конечно е тука! Погледнете го моето ново видео за синглот “Kisses Down Low” одма! Доколку ви се допаѓа, пделете го понатака – напишала 32-годишната пеачка на Твитер.

Напиши коментар