Celebrity

Легендата Арнолд се враќа!

Неговиот нов филм наречен Последната битка всушност е само почеток…

Бившиот гувернер на Калифорнија пристигна во кината како број еден во првиот самостоен екшн. Во согласност со своите 65 години Шварценегер игра застарен шериф на гратче што случајно застанува на патот на опасен нарко картел а негов прв помошник е Џони Ноксвил.

Следно што ќе гледаме од оваа филмска легенда е филмот Десет што ќе излезе во јануари 2014 како и Терминатор 5.

Напиши коментар