Free zone

Најбрзиот нокаут

Ова е можеби најдобриот нокаут во ММА дуел на годината. Ве предупредуваме да не трепкате, бидејќи навистина може да го пропуштите ударот, со кој завршува состанокот. Нокаутиран е Френсис Грант, а мајсторот е Скот Нобл.

Нема да ви раскажуваме што точно се случува во рингот,бидејќи сето тоа трае само неколку секунди. Нокаутот е брз, прецизен и апсолутно безмилосен.

Проверете сами.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LUaysB71IGE

Напиши коментар