Free zone

Најлуксузниот џип во светот

SUV Becker Cadillac Escalade ESV  –   Претставува најлуксузниот автомобил на светот! Внатрешноста се состои од бројни неверојатни  елементи, како огромен HD телевизир со surround озвучување, Wi – Fi поврзаност, компјутер, фрижидер, седишта од најфината кожа и многу други технолошки чуда…Цената на овој луксус чини 200 000 евра.

 

 

Напиши коментар