Celebrity

Најново од Пинк – „Just Give Me a Reason“

Сосема наскоро Пинк го претстави најновиот видео клип за песната „Just Give Me a Reason“, што воедно е и трет официјален сингл на Пинк за 2013 година и е дел од албумот под наслов „The Truth About Love“.

Нешто многу интересно поврзано со клипот за песната – во него учествува и сопругот на пејачката, Кари Харт. Сцените во кои учествуваат и двајцата изобилуваат со многу нежност.

Напиши коментар