Free zone

Најсреќниот фан на НБА печали 75 000$

Минатиот петок ќе биде еден од најсреќните денови во животот на Мајкл Драјш. Веројатно кога отишол да го гледа надпреварот меѓу Мајами Хит и Детроит Пистонс, Мајкал не ни претпоставувал каква среќа го очекува.

Во една од паузите на теренот се организира игра каде некој од фановите има право да фрла кош и ако успее добива награда од 75 илјади долари.

Овој среќник успева да даде кош и ја печали наградата! Браво за типот!

 

Напиши коментар